Mon, 20 Sep 2021 03:21:22 +0000
amerikai-ninja-1-teljes-film
  1. Az új opel astra k kezikoenyv

Látszik, hogy az Opelnél komolyan vették a jövőt, az egyre szigorodó kibocsátási normákat, és időben elkezdtek dolgozni a saját megoldásukon. Nagy kár, hogy időközben nagyot változott a világ, és ezek a motorok már csak pár évig dolgozhatnak az Astrákban. 2019. 09. 05. csütörtök 17:08 Röviden – Opel Astra 2019 Mi ez? A 2015 októberében bemutatott K Astra felfrissített változata. Mit tud? Tisztább, takarékosabb, mint valaha, kapott új motorokat, váltókat, miközben külsőre alig változott. Mibe kerül? Hazai ára 5 850 000, illetve 6 130 000 forinttó indul. Előbbi az ötajtós, utóbbi a kombi alapára. Kinek jó? Aki a kompakt kategóriában keres tiszta autót, az nézze meg a megújult Opel Astrát is. Bár az idei Frankfurti Autószalon megnyitójáig még aludni kell párat, és az új Opel Astra bemutatója is csak akkor és ott történik majd meg hivatalosan, mi már mégis vezethettük a felfrissített kompakt Opel modellt. A ráncfelvarrás ezúttal nem az iparágban megszokott módon történt, itt a külső szinte teljesen ugyanolyan maradt, a műszaki tartalom viszont óriásit változott.

Az új opel astra k kezikoenyv

399. 999 Ft-tól!

  • Két pasi meg egy kicsi 1 évad 4 rész an 4 evad 4 resz videa
  • Holtodiglan 2 teljes film magyarul videa
  • Elérhetőségek
  • Az új opel astra k sedan olx
  • Az új opel astra k 2020
  • Az új opel astra k.m
  • Az új opel astra k 2018
  • Az új opel astra k 1 2 teszt
  • Az új opel astra k y r o
  • Az új opel astra k sedan

A hivatalos üzemanyag-fogyasztásról és CO 2 -kibocsátási értékekről további információért olvassa el az "Útmutató az új személyautók fogyasztásáról és CO 2 -kibocsátásáról" című útmutatót, amely az értékesítési pontokon vagy a kijelölt állami hatóságnál vagy szervnél ingyenesen elérhető. ***Elektromos: A hatótávra és energiafogyasztásra vonatkozó értékeket a WLTP mérési szabványnak megfelelően határoztunk meg, amely 2018 szeptember elseje óta a típusengedélyek alapját is képezi (a 715/2007/EK, a 2017/1153 és a 2017/1151 EU rendeletnek megfelelően). Az energiafogyasztást és a hatótávot a mindennapi használat körülményei is befolyásolják, különösen a sebesség, a fűtés/légkondicionálás, az egyéni vezetési stílus, az útvonal jellemzői és a külső hőmérséklet. A töltési idő különösen a töltő teljesítményétől, a töltőkábeltől és a használt töltőállomás típusától és teljesítményétől függ, a töltőpontnál uralkodó külső hőmérséklettől és az akkumulátor hőmérsékletétől függően változhat. További információért lépjen kapcsolatba márkakereskedőjével.

Az Opel emiatt a megadott tájékoztató adatok és a tényleges fogyasztás közötti eltérésből eredő felelősségét kizárja.

Új motorok, váltók kerültek a K Astrába, jobb lett a légellenállása, és az új hajtásláncokkal tisztább, takarékosabb üzemre képes, mint eddig bármikor. Javított légellenállással, 0, 26 az új Astra alaktényezője