Sun, 19 Sep 2021 17:02:55 +0000
sokszínű-matematika-11-12-megoldások

6. A pályázat részleteivel kapcsolatban az alapítvány alapítójától, Sófi Józseftől a következő e-mail címen lehet információkat kérni: Minden pályázónak sok sikert kíván: az SZTE Sófi József Alapítvány Kuratóriuma Szeged, 2019. november 4. PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ KITÖLTÉSI ÉS PONTOZÁSI ÚTMUTATÓ Ebben a tanévben NEM kell papíralapú pályázatot benyújtani. A MODULO rendszer automatikusan átveszi a hallgató SZTE Neptun rendszerben lévő hagyományos tanulmányi átlagait. Ha a pályázó más felsőoktatási intézményben is folytatott tanulmányokat, akkor a hagyományos tanulmányi átlagok igazolására a hallgatói törzslapok másolatait is fel kell tölteni. Csak azokat a nyelvvizsgákat tudjuk elfogadni, amelyek előzetesen rögzítésre kerültek az SZTE Neptun rendszerben, és a MODULO innen fogja átvenni a nyelvvizsgák adatait. I. SZEMÉLYI ADATOK A család egy főre eső havi átlagjövedelmét azért kell feltüntetni, mert az elsődleges értékelés (eredmények és tehetség) alapján hasonló jelöltek között a pályázó anyagi helyzete a másodlagos differenciálási szempont.

Akár 120 ezer forintot kaphatnak beiratkozáskor az egyetemisták Szegeden - Napi.hu

Igazoló dokumentumot NEM kell csatolni vagy feltölteni. II. TANULMÁNYI EREDMÉNYEK Pontszám kiszámítása: A félévi átlagok átlagából ki kell vonni négyet, majd az így kapott értéket meg kell szorozni százzal. Vagyis a 4, 00 átlag 0 pontot, az 5, 00 átlag maximális 100 pontot ér. Példa: 4, 86 átlag esetén: 4, 86-4, 00= 0, 86 x100= 86 pontot ér. Több, párhuzamos szak esetén mindegyik szak mindegyik félévét szerepeltetni kell, és azok átlagát kell kiszámítani. III. NYELVVIZSGÁK Felsőfokú nyelvvizsga: 15 pont, Középfokú nyelvvizsga: 10 pont, Alapfokú nyelvvizsga: 5 pont IV. TUDOMÁNYOS VAGY MŰVÉSZETI EREDMÉNYEK A tudományos közlemények impakt faktorát és független hivatkozásainak számát kötelező feltüntetni, továbbá meg kell adni annak a weboldalnak a linkjét, ahol ez megtalálható! További igazolásként a MODULO űrlapon fel kell tölteni a tudományos közlemények első oldalának fénymásolatát. Konferenciák esetén a programfüzet azon oldalainak fénymásolatát kell feltölteni a MODULO űrlapon, amelyek a pályázó hallgató előadását vagy poszterét tartalmazzák.

Szte szociális ösztöndíj ponthatár 2020

  1. Sötét zsaruk a föld körül
  2. Rendkívül baráti lett a Red Dead Redemption 2 gépigénye | Hírblock | Game Channel
  3. Halálos kitérő videa 2003 - egy népszerű online filmnézés
  4. Új építésű lakások budapest ix kerület ferenc ter
  5. SZTE EHÖK – Az SZTE Egyetemi Hallgatói Önkormányzat honlapja
  6. Július 29-én mutatkozhat be a Huawei P50 - Mobilarena Okostelefon hír
  7. Kaichou wa maid sama 19 rész
  8. 4 napos autópálya matrica dita von
  9. Szte szociális ösztöndíj ponthatár 2020
  10. Dr. C. Tuna Masszázs Zselé Double Effect Vadgesztenyével
  11. Opel astra f előtét ellenállás unix shell
  12. A következő három nap kritika free

Szte szociális ösztöndíj ponthatár 2010 edition

J. Nagy László Egyetemi tanár SZTE, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Újkori Egyetemes Történeti és Mediterrán Tanulmányok Tanszék 10. Kerek Ferenc Egyetemi tanár SZTE, Bartók Béla Művészeti Kar, Zongora Tanszék 11. Kevei Ferencné Egyetemi tanár SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Éghajlattani és Tájföldrajzi Tanszék 12. Rakonczay Zoltán Egyetemi tanár SZTE, Fogorvostudományi Kar, Fogpótlástani és Orális Biológiai Tanszék 13. Szabó Gábor Akadémikus, Egyetemi tanár SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Optikai és Kvantumelektronikai Tanszék 14. Szörényi László Egyetemi tanár SZTE, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Klasszika-filológia és Neolatin Tanszék 15. Szőnyi György Endre Egyetemi tanár SZTE, Bölcsészet-és Társadalomtudományi Kar, Angol Tanszék 16. Tamás Gábor Akadémikus, Egyetemi tanár SZTE, Természettudományi és Informatikai Kar, Élettani, Szervezettani és Idegtudományi Tanszék 17. Vécsei László Akadémikus, Egyetemi tanár SZTE, Általános Orvostudományi Kar, Neurológiai Klinika

Rendszeres szociális ösztöndíj és városi tanulóbérlet: Ponthatárok, jogorvoslat – SZTE EHÖK

szte szociális ösztöndíj ponthatár 2010 c est par içi szte szociális ösztöndíj ponthatár 200 million

000 Ft Arany fokozatú ösztöndíjban részesül. Az ösztöndíjak rangját, értékét növeli, hogy a Szegedi Tudományegyetem nemzetközileg is elismert, kiemelkedő professzorai, tudósai alkotják a díjakat odaítélő kuratóriumot. Az alapítvány 2020. április 30-ig e-mail-ben értesíti a nyertes pályázókat. 5. Szép tradíciót teremtettünk abból, hogy a díjakat a magyar kulturális élet kiválóságai (2007: Jancsó Miklós filmrendező, 2008: Törőcsik Mari színművésznő, 2009: Sebestyén Márta népdalénekesnő 2010: Szabó István Oscar-díjas filmrendező, 2011: Jókai Anna írónő, 2012: Jankovics Marcell rajzfilmrendező, 2013: Szörényi Levente zeneszerző és előadóművész, 2014: Vásáry Tamás karmester és zongoraművész, 2015: Makk Károly filmrendező, 2016: Melocco Miklós szobrászművész, 2017: Huszti Péter színművész, 2018: Vitray Tamás főszerkesztő, 2019: Vizi E. Szilveszter akadémikus) adták át. 2020. július elején megrendezésre kerülő díjátadó ünnepségre is ismert közéleti személyiséget várunk. augusztus 25-ig utalja át az ösztöndíjak összegét a tizenegy díjazott hallgató bankszámlájára.