Sun, 19 Sep 2021 20:01:10 +0000
farkasbőrben-6-évad-11-rész

Logitech MX Anywhere 2S Light Grey Egér - vezeték nélküli, lézeres, 4000DPI, 7 gomb, bluetooth, USB és vezeték nélküli USB vevőegység, jobbkezeseknek, S-es méret, színe: szürke Kiterjesztett garancia + 3 év 4 880 Ft 60 napos áruvisszaküldési lehetőség 1 710 Ft Game Pass PC - hez - 3h előfizetés 7 490 Ft Áfával 24 390 Ft ÁFA nélkül 19 200 Ft Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal. 5 76 × 4 17 × 3 6 × 2 3 × 1 4 × 87% ügyfél ajánlja 0, 66% Alacsony reklamációs arány Legkedveltebb kiegészítők Akciós szettek 26 990 Ft Szett megvásárlása A Logitech a világ legnagyobb számítógépes perifériagyártója, éves forgalma mintegy 1, 8 milliárd dollár. Termékeit - számítógépes egereket és billentyűzeteket, internetes kommunikációt, zenelejátszást, otthoni digitális szórakoztatást és vezeték nélküli eszközöket - a világ 100 országában értékesíti. Több mint harminc országban több mint 7200 embert foglalkoztat. Megjegyzés: » Böngészd végig teljes egér kínálatunkat, melyek között általános és speciális, gamer egereket is találsz.

Kipróbáltuk a Logitech MX Master 2S egeret - Szifon.com

A Logitech tavaly újította fel a nem-gamereket célzó, vezeték nélküli egerek csúcsán trónoló MX szériáját. Ezt a sorozatot az igényesebb közönségnek szánja a cég, olyan felhasználóknak, akik munkára (is) használják számítógépüket, tehát a pontosság és az ergonómia egyaránt fontos. A lépés a desktop PC-k íróasztalára tervezett MX Master mellett még egy másik modellt is érintett, a hordozható gépekhez szánt MX Anywhere is megújult, mely így néhány módosítás után megkapta a 2-es verziószámot. Már az elnevezésből sejthető, hogy evolúcióról beszélhetünk, a dizájnt illetően nem történt forradalmi változás, az MX Anywhere 2 az előd vonásait viszi tovább, néhány apróbb módosítással. A méret és a forma alapvetően nem változott, az egér továbbra is kifejezetten pici, adottságunktól függően legfeljebb a tenyerünk kétharmad részét töltheti meg, így a csukló óhatatlanul lelóg az egérpadra, vagy az asztallapra. Ez olykor kényelmetlen lehet, de ez a kompromisszum egyszerűen a kompakt, hordozható méret velejárója.

Mondjuk az is igaz, hogy nem kell túl gyakran etetni, vegyes felhasználással bő egy hónapot elmegy egy töltéssel (amúgy 500 mAh-s lítium-polimer aksi van benne). Ez körülbelül a fele annak, amit ígérnek (70 nap), de arra nem is számítottam, hogy azt tudja majd. A forma eléggé megosztó. Szerintem nem túl szép, bár nem is kifejezetten ronda. Az elődök viszont kifejezetten szépek is voltak. Ugyanakkor az MX Master egyből kézre áll és nem igényel megszokást. Ezen azért eléggé meglepődtem, mivel 9 éve használom az MX Revolutiont, és nem találtam nála kényelmesebb egeret. Eddig. Ami nagyon fontos, hogy az egér legmagasabb pontja hátrébb került, így tényleg a tenyérbe simul, és kicsit jobban megdöntötték a felső részt (nem sokkal, de ez is számít), így jobban kíméli a csuklót. A jobb oldalról viszont lekerült az a barázda, ami ujjtámaszul szolgált. Ez nem kritikus, de jó volt. Legalábbis nekem. Az is felmerült bennem, hogy valójában háromujjas használatra tervezték, ami logikus is lenne, mert eléggé széles a rágcsáló.

  • Mikor volt a mohácsi csata 6
  • Lidl akciós újság 2019 július 18 mois
  • Szja-bevallás: mikor utalja a NAV a visszajárót? - Napi.hu
  • Csillagok háborúja 5 teljes film magyarul videa
  • Jakab: „Fizessenek meg a tolvajok! Ma még csak szavakkal büntetjük őket, hamarosan évekkel fogjuk” | Alfahír
  • Kipróbáltuk a Logitech MX Master 2S egeret - Szifon.com
  • Gyakori kérdések | Vályogházak teljeskörű felújítása

Én viszont ezt a fajta használatot képtelen vagyok megszokni. Igencsak nagydarabra sikerült ez a jószág. 48, 4 mm magas, 85, 7 mm széles és 126 mm hosszú, mellé pedig 145 grammos tömeg társul. Még a Revolutionnél is nagyobb, bár az talán nehezebb egy kicsivel. Az anyaghasználat és az összeszerelés is szintet lépett. Semmi gond nem volt az elődökkel, de itt olyan tapintása van a cuccnak, mintha nem is műanyag lenne és betonstabil. Akár rá is ülhetnék. Ami furcsa volt az az, hogy megint különválasztották a főgombokat a burkolattól. Ennek az az oka, hogy más felületű anyagból vannak. A burkolat enyhén érdes (nyilván a stabilabb fogás miatt), a gombok viszont simák. A Revolution valami köztes állapot volt, kicsit érdesebb, de közel sem annyira, mint a Master burkolata. Amúgy sem jók a képek a fényviszonyok miatt, de talán látszik a különbség. A Revolution bal oldala egy vastag gumiréteg, ami ugyan megkopott, de elég vastag, hogy ez ne legyen gond. A jobb oldal egy vékony gumibevonat, ami ennyi év használattal is még részben megvan, de így már nem tökéletes és eléggé rút is.

logitech mx anywhere 2s teszt

Variánsok Logitech MX Anywhere 2S Light Grey: Logitech MX Anywhere 2S Egér - vezeték nélküli, lézeres, 4000DPI, 7 gomb, bluetooth és USB, jobbkezeseknek, S-es méret, színe: fekete Kosárba 21 390 Ft Szállításra kész > 5 db Hasznosnak találtad ezt az információt? Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál. Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat. Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk. A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztráció célokat szolgálnak. A kiskereskedelmi ár (MSRP) a gyártó/beszállító által ajánlott kiskereskedelmi ár. Kiegészítők: Logitech MX Anywhere 2S Light Grey Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Logitech MX Anywhere 2S Light Grey. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Logitech MX Anywhere 2S Light Grey. For shipping to other EU countries visit this page Logitech MX Anywhere 2S Light Grey.

logitech mx anywhere 2s teszt 2