Mon, 20 Sep 2021 04:56:45 +0000
a-spb5123-falra-szerelhető-tv-állvány
  1. Mennyit lehet fogyni a turbó diétával 4

A diéta első napja a hasmenésről szól, ami akár kényelmetlen is lehet. A második naptól beáll a napi háromszori turmix - nem túl finom ízekben - és zöldségleveslé nagy mennyiségben. Az úgynevezett Turbó diétát tesztelte a fogyás négy velvetes és totalcaros rajongója. Két hét alatt 13, 1 kilót adtunk le, és nem voltunk idegesek az éhezéstől. Szerkesztőségünk néhány tagját rá lehetett venni, hogy az olvasók és maguk örömére teszteljenek egy fogyókúrás módszert. Olyan fogyókúrába kezdtünk, amitől az ígéret szerint két hét alatt akár 8 kilóval is könnyebbek lehetünk - fejenként. Igen, az agyonreklámozott Turbó diéta az. Három bátor emberrel és egy folyton nyafogó, csokifüggő kollégával belefogtunk, miután egy speciális gépen elvégezték rajtunk a testösszetétel analízist, így tudtuk, honnan, mennyit kéne leadnunk. Kriszta, Tibbi, Rober és az Index-közeli Zuzu különböző módon vágott neki, így más-más eredménnyel zártak. Winkler nem szállt be, ő csak az arcát adta. Kriszta csak könnyített kúrát vállalt, azaz mindössze két étkezés helyett fogyasztott fehérjeturmixot, a többiek nem ettek egy falatot sem, csak a turmix-szal töltekeztek.

Mennyit lehet fogyni a turbó diétával 4

A proteines por mellé antioxidáns-kapszulákat is vásároltam, hogy ne szenvedjen vitaminban hiányt a szervezetem. "A Turbó-diéta egy német orvos által kifejlesztett módszer, segítségével elérhető az egészséges súlycsökkenés. A szervezet nem koplal a diéta során, így a fogyókúra nem kínszenvedés. A minőségi és mennyiségi fehérjebevitelnek köszönhetően a szervezet minden bevitt tápanyagot hasznosít, az alacsonyabb energiabevitel hatására a saját, elraktározott zsírtartalékaival pótolja a hiányzó napi energiát, a kilók a zsírraktárból tűnnek majd el, szemben sok más fogyókúrával" - olvasható a diéta honlapján. Így diétáztam Hát ez az ígéret lebegett a szemem előtt, amikor belekezdtem a diétába. Bevallom, hogy a béltisztítást nem csináltam meg, de biztos, hogy azzal együtt még hatékonyabb a program. Mivel én az intenzív kúrát választottam, magyarán azt, hogy nem eszem semmi mást, egy kicsit féltem, hogy első nap délutánra lefordulok a székről az éhségtől. A turmixot nagyon könnyű elkészíteni, én turmixgépben kevertem össze a port és a tejet, de beszerezhető egy pohár is, mellyel a munkahelyen is könnyen összeállítható az ebéd.

mennyit lehet fogyni a turbó diétával 7

Nagyon örültem, de hirtelen tanácstalan lettem, hogy ilyenkor mi a teendő? Folytassam a második szakaszt, vagy más adagolást válasszak? Írtam a Turbó Diétának, akik készséggel segítettek és azt javasolták, hogy ha elértem a kívánt súlyt, akkor érdemes a harmadik szakaszra ugrani, ami már a stabilizálás időszaka lesz. Harmadik szakasz – stabilizáljunk! A kezdettől számított 12. napon nálam elérkezett a stabilizálás szakasza, amikor is a leírás szerint az anyagcserénket és az elménket hozzászoktatjuk az új testsúlyhoz, táplálkozási mennyiséghez, rendszerhez. Ilyenkor már csak vacsorára fogyasztunk egy adag fehérjeturmxot, a reggeli és a vacsora 1200-1500 kcal értékű, fehérjében gazdag és szénhidrátszegény étel lehet. Ezt még 12 napon keresztül érdemes folytatni. Ez volt a diéta legegyszerűbb része. Összegzés, eredmények A 30 napos diétát nekem sikerült 6 nappal megrövidítenem, ugyanis a második szakaszban előbb értem el a kívánt súlyomat, mint azt vártam. A harmadik szakaszban is leadtam még 1, 5 kg-t, szóval a végső eredmény 6 kg lett, ami több is mint vártam.

mennyit lehet fogyni a turbó diétával 10
  1. Cziráki: 75 « Üllői út 129.
  2. Mennyit lehet fogyni a turbó diétával 6
  3. Nem akar inni a kutya 7
  4. Egyenlő szárú háromszög oldalainak kiszámítása
mennyit lehet fogyni a turbó diétával 2020