Sun, 19 Sep 2021 22:39:11 +0000
amerikai-ninja-1-teljes-film

Állítható hajfésűk a legjobb vágási eredményért A hajvágó 3 állítható hajfésűvel rendelkezik: 1-7 mm, 7-24 mm és 24-42 mm. Csak helyezze rá az egyik fésűt a több mint 400 rögzíthető hosszbeállításra, 0, 1 mm különbséggel az egyes fokok között. Vagy fésű nélkül is használhatja a készüléket 0, 5 mm-es vágáshoz. Különös tartósságot biztosító, önélező, acél vágópengék Az acélnál is keményebb speciális titánium pengék biztosítják a hosszú élettartamot. Az önélező pengékkel biztosított a hosszan tartó működés és precíz vágás. Motorizált fésűk az egyszerű hosszbeállításhoz A motoros hosszbeállító rendszer könnyedén kiválasztja és rögzíti a kívánt hosszt. A motor táplálja a fésűt, és lehetővé teszi a hosszak közötti választást, legfeljebb 0, 1 mm-es pontossággal. Ez az innovatív technológia biztosítja a biztonságos vágást bármikor, a kívánt hosszra, és időről időre garantálja a változatlan eredmények elérését. Automatikus turbó funkció a vágási sebesség növelésére A turbó funkció automatikusan növeli a hajvágás sebességét, ha vastag szálú hajhoz ér, ezzel tökéletes és könnyed hajvágást biztosít.

Philips hc 9450 15 hajvágó digital

A kettős élű vágóegységgel kétszer gyorsabb a szőrzetvágás Bármilyen haj esetében kiváló teljesítményt biztosít a speciális DualCut technológia, amelyet csökkentett súrlódás és kettős élű vágóegység jellemez. Az innovatív vágóelem úgy lett kialakítva, hogy kétszer olyan gyors hajvágást tegyen lehetővé, mint a hagyományos, a tartósságot megcélzó, nagyobb magabiztosságot jelentő robusztus, rozsdamentes acél védőrésszel ellátott Philips hajvágók. Fésűnként 3 vágáshossz-beállítást képes megjegyezni Az intelligens hajvágó megjegyzi az utolsó vágáshosszt, és még 3 másikat képes elmenteni minden egyes felhelyezett fésűtartozékhoz. Válassza ki a kívánt hosszt, tartsa lenyomva a memória gombot, és a hajvágó azonnal megjegyzi a beállítást. Ugyanezt három különböző hosszra végezheti el. 120 perc vezeték nélküli használat 1 óra töltés után Használja ki a vezeték nélküli hajvágó maximális teljesítményét és szabadságát. A nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátor 1 óra töltés után 120 perces vezeték nélküli használatot tesz lehetővé.

vágási hossz: 0, 50 mm - 42 mm olajmente kijelző tápellátás: akku, hálózat akkumulátor állapotjelző akkumulátor üzemidő: max. kb. 120 perc + további leírás 1 ajánlat: 37 589Ft Az adatok tájékoztató jellegűek.

A végleges hitelkonstrukció kalkulálása a rendelés leadása után történik. Online áruhitel kényelmesen otthonából, videós azonosítással és akár elektronikus aláírással. Csak HÁZHOZSZÁLLÍTÁS esetén vehető igénybe. Válasszon személyre szabott hitelkonstrukciónk közül ügyintézőink segítségével az átvétel során. Csak ÁRUHÁZI ÁTVÉTEL esetén vehető igénybe. Hitel nélkül vásárlás, utánvéttel vagy bankkártyával fizetheti a temék teljes vételárát.

Iratkozzon fel a hírleveleinkre Exkluzív promóciók és kuponok Termékek bevezetése Tippek és trükkök Szeretnék promóciós leveleket kapni – az érdeklődésem és szokásaim alapján – Philips termékekről, szolgáltatásokról, eseményekről és promóciókról. Bármikor könnyedén leiratkozhatok! Ez mit jelent? A Philips tiszteletben tartja az Ön személyes adatainak védelmét. További információkért, kérjük, olvassa el az adatvédelmi nyilatkozatot Köszönjük, hogy feliratkozott a hírlevelünkre! Sajnáljuk, a hírlevelünkre való feliratkozása nem sikerült. Próbálja később újra. Fedezze fel a MyPhilips-et Kiterjesztett garancia egyes termékeken Termék támogatás egyszerű elérése Iratkozzon fel, és értesüljön termékeinkről és kedvezményeinkről Regisztráljon most

27) AQUA EXPRESSZ Pólus pont Karinthy út Fehérvár Kiszállítás Várható kiszállítás leghamarabb hétfő (07. 26) Személyes átvétel INGYENES! Posta Pont átvétel 990 Ft Posta Pont Csomagautomata Pick Pack Pont átvétel Foxpost csomagpont Házhozszállítás 1190 Ft GLS Flex Delivery futárszolgálat 1490 Ft Nagycsomagos kiszállítás

  1. Philips Hairclipper series 9000 HC9450 ár-összehasonlítása - 2021-július Hajvágógép ajánlatok ÁrGép
  2. Heti autópálya matrica sms ben 4
  3. Philips hc 9450 15 hajvágó speakers
  4. Fényre hozó | Dél-Pest Megyei Panoráma
  5. Bakó és társa kft gazda abc és kertigép centrum szombathely en
  6. Philips hc 9450 15 hajvágó for sale
  7. Autó nyílt végű lízing könyvelése
  8. Régi 5000 forintos beváltása postán
  9. Philips hc 9450 15 hajvágó digital
  1. Idegen szavak és kifejezések szótára
  2. Az utolsó léghajlító 2 teljes film magyarul videa
  3. Attack on titan 19 rész
  4. Amikor kialszik a fény video 1