Sun, 19 Sep 2021 16:57:30 +0000
amerikai-ninja-1-teljes-film

Google-keresések és megtekintett YouTube-videók). A személyre szabott tartalmak és hirdetések közé tartoznak például a relevánsabb találatok és javaslatok, a személyre szabott YouTube-kezdőlap, valamint a felhasználó érdeklődési köreihez igazított hirdetések. A "Személyre szabás" gombra kattintva áttekintheti a beállításait, például letilthatja, hogy cookie-kat használjunk a személyre szabásra, és információkat találhat az egyéb célokra használt cookie elutasítására szolgáló böngészőszintű vezérlőkről. A(z) oldalt is bármikor felkeresheti.

Mozicsillag Gladiátor 2000 teljes film magyarul

A történet Krisztus után 180-ban kezdődik, Marcus Aurélius utolsó hódító hadjáratán. A rómaiak sikeresen megnyerik az utolsó csatát is a barbár germánok ellen. A csata után Maximusnak, a dicső hadvezérnek egyetlen vágya, hogy hazatérhessen a családjához, de a sors közbeszól. A haldokló császár nem bízik meg saját fiában Commodusban, ezért azt szeretné, hogy Maximus legyen Róma kormányzója, és állítsák vissza a köztársaságot ha a szenátus ismét képes lesz irányítani a birodalmat. Maximus apjaként szereti az öreg uralkodót, és egykor lányával Lucillával is jóban volt, mégsem tud dönteni. A császár halála után mégis Commodus kerül hatalomra. Első parancsaival halálba küldi vetélytársát, és annak családját. A hadvezér megmenekül, de családján már nem tud segíteni. Ő rabszolgasorba kerül, és egy távoli provinciában gladiátorként tengeti napjait, és szeretné megbosszulni szerettei halálát. Eközben a kissé beteg lelkű Commodus próbálja kormányozni a birodalmát, de ez egyre kevésbé megy neki.

Kr. u. 380-ban járunk, amikor a Római Birodalom hatalma teljében van. A hadjáratok során begyűjtött foglyokat eladják rabszolgának, az erősebb férfiakat pedig galdiátornak képzik ki. Így kerül a gladiátoriskolába a nemesi származású, kitűnő harcos, Germanus (Stephan Hornung), akiért barátja egy küzdelemben életét áldozza. Hogy bosszút állhasson érte és elnyerje szabadságát, Germanus mindent elkövet, hogy a közönség körében népszerű legyen. A kiképzés során a sors összehozza húgával, akit szintén az arénába szánnak. Játékidő: 96 perc Kategoria: Kaland IMDB Pont: 4. 3 Beküldte: gaborka27 Nézettség: 13696 Beküldve: 2011-06-25 Vélemények száma: 4 IMDB Link Felhasználói értékelés: 8, 3 pont / 17 szavazatból Rendező(k): Jorgo Papavassiliou Színészek: Stephan Hornung (Germanus) Andrea Cleven (Rhihanna) Ralf Moeller (Ferox) Bacs Zsolt (Galenus) Tanja Wenzel (Flaminia) Marion Mitterhammer (Albina) Dierk Prawdzik

a gladiator teljes film magyarul mozicsillag film

does not host or upload any video, films, media files. Content removal policy: If you are a copyright owner and wish to report abuse or issue a content removal request, please email [email protected] so we can remove the infringing material and ban it from being uploaded again. Szervereinken nem tárolunk semmilyen jogsértő tartalmat. minden tartalom nem általunk üzemeltetett weboldalak szerverein található, melyek helyét csak megjelöljük és kategorizáljuk, illetve nem ismerjük azok részletes tartalmát, így nem tudunk semmilyen felelősséget vállalni értük. Az oldalon keresztül elérhető, más szolgáltatóknál tárolt filmek és audiovizuális tartalmak jogdíjai a filmeket és egyéb audiovizuális tartalmat szerverein tároló szolgáltatókat terheli! Adatlap eltávolítási politika Ha ön szerzői jog tulajdonosa és szeretné jelenteni vagy kérni egy link eltávolítását, kérjük írjon emailt az [email protected] címre. így el tudjuk távolítani a jogsértő anyagot és végleg tiltani, hogy ne legyen feltölthető újra.

Gladiátor 2000 teljes film magyarul videa 🏆 Gladiátor videa online Gladiátor teljes film magyarul online 2000 film teljes Gladiátor indavideo, epizódok nélkül felmérés. Gladiátor előzetes Meg lehet nézni az interneten Gladiátor teljes streaming. Lesz ingyenes élő film Gladiátor streaming HD minőségű nélkül letölthető és felmérés Gladiátor TELJES FILM MAGYARUL, perccel ezelőtt - [Filmek-Online] Gladiátor (2000) Teljes Film Magyarul, Gladiátor teljes Indavideo film, Gladiátor letöltése ingyen Nézze Gladiátor film teljes epizódok nélkül felmérés Gladiátor 2000 Szinopszis Maximus, a hatalmas római generális a nép kedvence, és az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Az összeesküvés áldozataként haldokló Marcus Aurelius őt teszi meg örökösévé hataloméhes fia, Commodus ellenében. Commodus átveszi mégis a hatalmat, és halálra ítéli Maximust: ő megmenekül, a Hispániában élő családjára mért csapást azonban nem tudja megakadályozni. Összetörten a rabszolgakereskedők kezére jut, akik eladják gladiátornak.

  1. Címlap | Ibrány-Nagyhalász Járóbeteg Ellátó Központ
  2. A gladiator teljes film magyarul mozicsillag indavideo
  3. Az utolsó gladiátor (1964) teljes film magyarul online - Mozicsillag
  4. A magyar nyelv eredete és rokonsága ppt teljes
  5. Sword art online 2 évad 20 rész ad 20 resz videa
  6. A gladiator teljes film magyarul mozicsillag video
  7. A gladiator teljes film magyarul mozicsillag 3

Részletek ⭐ Cím: Gladiator ⭐ Műfaj: Akció, Dráma, Kaland ⭐ Bemutató: 2000-05-01 ⭐ Játékidő: 155 perc. ⭐ Quality: HD-1080P | HD-720 | 480P | Blu-ray | ⭐ Budget: $14. 669. 926 ⭐ Gyártó:Universal Pictures, Scott Free Productions, Red Wagon Entertainment Szinopszis: Maximus, a hatalmas római generális a nép kedvence, és az idős uralkodó, Marcus Aurelius bizalmát is élvezi. Az összeesküvés áldozataként haldokló Marcus Aurelius őt teszi meg örökösévé hataloméhes fia, Commodus ellenében. Commodus átveszi mégis a hatalmat, és halálra ítéli Maximust: ő megmenekül, a Hispániában élő családjára mért csapást azonban nem tudja megakadályozni. Összetörten a rabszolgakereskedők kezére jut, akik eladják gladiátornak. Az életéért küzdő Maximust Rómába viszik, ahol felhasználja régi hírnevét, hogy lázadást szítson az eltunyult rómaiak között az elnyomó hatalom megdöntésére. [FILMEK-HD] Gladiátor (2000) Teljes Film Magyarul, Fiore teljes Indavideo film, Fiore letöltése ingyen Nézze Fiore film teljes epizódok nélkül felmérés.

Gladiátor (Gladiátor) Teljes Film Online Magyarul HD MOZICSILLAG Gladiátor TELJES FILM MAGYARUL, perccel ezelőtt - [Filmek-Online] Gladiátor (2000) Teljes Film Magyarul, Gladiátor teljes Indavideo film, Gladiátor letöltése ingyen Nézze Gladiátor film teljes epizódok nélkül felmérés OMEGALUL, PEPEHANDS, PEPEGA ►[322-MOZI] Gladiátor (2000) Teljes Film Magyarul, Gladiátor teljes Indavideo film, Gladiátor letöltése ingyen Nézze Gladiátor film teljes epizódok nélkül felmérés. Meg lehet nézni az interneten Gladiátor teljes streaming. Lesz ingyenes élő film Gladiátor streaming HD minőségű nélkül letölthető és felmérés. Miért a legtöbb ember rossz nézni Gladiátor? Könnyen methode nézni Gladiátor teljes film online ingyen. Ez az oldal a legjobb hely nézni Gladiátor interneten. Folyamatosan frissítjük listája teljes hosszúságú filmeket.

Az összeesküvés áldozataként haldokló Marcus Aurelius őt teszi meg örökösévé hataloméhes fia, Commodus (Joaquin Phoenix) ellenében. Commodus átveszi mégis a hatalmat, és halálra ítéli Maximust: ő megmenekül, a Hispániában élő családjára mért csapást azonban nem tudja megakadályozni. Összetörten a rabszolgakereskedők kezére jut, akik eladják gladiátornak. Az életéért küzdő Maximust Rómába viszik, ahol felhasználja régi hírnevét, hogy lázadást szítson az eltunyult rómaiak között az elnyomó hatalom megdöntésére. Gladiátor Gladiátor teljes Gladiátor teljes film Gladiátor teljes film magyarul Standard