Sun, 19 Sep 2021 17:59:13 +0000
sokszínű-matematika-11-12-megoldások
  1. Intim torna illegál koncert budapest hotel
  2. Kult: Megszűnik az Intim Torna Illegál | hvg.hu
  3. Intim torna illegál koncert budapest 2020

A zenekar a Facebookon jelentette be, hogy felfüggeszti a működését. "Hosszú ideig tartó gondolkodás után, mindannyiunk számára nagyon nehéz döntést hoztunk meg. Az Intim Torna Illegál tizenegy év hiperaktív lét, számtalan dal, klip, koncert, megtett kilométer után felfüggeszti a működését" – írja a zenekar három tagja, Dorogi Péter, Gálos Ádám és Nádasdi János. Megköszönik a közönségnek, hogy eddig kitartottak mellettük, egyúttal bejelentik azt is, hogy idén nyáron egy búcsúturnéval köszönnek el a rajongóktól. Még több kultúra a Facebook-oldalunkon, kövessen minket:

Intim torna illegál koncert budapest hotel

A zenészek további terveiről egyelőre nem tudni többet. Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, a Facebook-oldalán teheted meg. Ha bővebben olvasnál az okokról, itt találsz válaszokat.

Felfüggeszti működését az Intim Torna Illegál zenekar, mely még egy turnéval búcsúzik a rajongóitól a nyáron. Az együttes a Facebookoon jelentette be a döntést: Hosszú ideig tartó gondolkodás után, mindannyiunk számára nagyon nehéz döntést hoztunk meg. Az Intim Torna Illegál tizenegy év hiperaktív lét, számtalan dal, klip, koncert, megtett kilométer után felfüggeszti a működését – fogalmaz a zenekar közleménye, melyben azt is írják, az idei nyáron búcsúturnéra indulnak, hogy méltóképpen búcsúzhassanak rajongóiktól: "Várunk a nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, sőt hamarosan egy budapesti búcsúkoncert dátuma és helyszíne is nyilvános lesz" – írta a zenekar három tagja, Dorogi Péter, Gálos Ádám és Nádasdi János. Az Intim Torna Illegált 2010-ben alakították a Kistehén Tánczenekarból kilépett zenészek, akik ezen a néven négy albumot jelentettek meg, és az elmúlt évtizedben a hazai fesztiválok keresett zenekarának számítottak. Az együttes alapító tagja volt még Kiss Sándor is, aki időközben kilépett.

Kult: Megszűnik az Intim Torna Illegál | hvg.hu

Az Intim Torna Illegál belülről és kívülről is megmozgat. A zenekar tagjai többször bejárták már a világot, megannyi kultúrával és emberrel találkoztak, és közben sokat zenéltek. A megállíthatatlan energia sugárzik a zenekarból, amiben az elmúlt 200 évben az emberiség által felhalmozott szuperpower olvad szét, mint vaj a serpenyőben. Zenéjüket tükrözi a zene és életszeretetet, ami a rengeteg külföldi és magyar turnék alatt mint turnésár ragadt a fiúkra. Első koncertjüket nagy sikerrel a Gödör Klubban adták a Világveleje fesztiválon 2010. január 22-én. Az együttest 2010-ben alapította a Kistehén Tánczenekar négy korábbi tagja. Első lemezük 2010-ben jelent meg Cirkusz címmel. A zenekar rengeteg koncerten szerepel azóta is. A második lemezt 2012-ben adták ki Kísérlet címmel. 2013-ban az Intim Torna Illegál lett a MOL Bringaprogram arca. 2014-ben jelent meg harmadik lemezük Mindenkinek igaza van címmel. 2016 szeptemberében a zenekar basszusgitárosa és menedzsere, Kiss Sándor kilépett az együttesből, helyét Bikali Sándor vette át.

  1. VizolS szemcseppek száraz szemre
  2. Még egy búcsúturné, és nincs többé Intim Torna Illegál | 24.hu
  3. Intim torna illegál koncert budapest 4

Intim torna illegál koncert budapest 2020

Intim Torna Illegál koncert 2021 - infok itt Intim Torna Illegál koncert - infok itt Intim Torna Illegál BÚCSÚKONCERT - Tiltott Fesztivál 2021. július 9., péntek, 19:00 Intim Torna Illegál / Alterába Fesztivál 2021. július 15., csütörtök, 20:20 Intim Torna Illegál / Campus Fesztivál 2021 2021. július 22., csütörtök, 17:30 Intim Torna Illegál // Művészetek Völgye 2021 2021. július 25., vasárnap, 23:00 Intim Torna Illegál / 10 nap Strand 2021. augusztus 22., vasárnap, 10:00 Bővebb - Intim Torna Illegál koncert 2021 Búcsúturnéra indulnak "Kedves ITI család! Hosszú ideig tartó gondolkodás után, mindannyiunk számára nagyon nehéz döntést hoztunk meg. Az Intim Torna Illegál tizenegy év hiperaktív lét, számtalan dal, klip, koncert, megtett kilométer után felfüggeszti a működését. Nagyon köszönjük Nektek, hogy velünk voltatok, a rengeteg felejthetetlen pillanatot, a csillogó szemeket! Az idei nyáron búcsúturnéra indulunk, hogy méltóképpen búcsúzhassunk Tőletek… Várunk a nyári fesztiválokon, szabadtéri rendezvényeken, sőt hamarosan egy budapesti búcsúkoncert dátuma és helyszíne is nyilvános lesz - nézzétek az eseménynaptárat, várunk Titeket!

Ha valaki bírja lélekkel, olvasson bele a szívfacsaró kommentekbe, és meglátja, mit jelent a közönségének egy évtizedes fennállású zenekar. Van, aki ITI koncerten váltotta az első csókját későbbi férjével, s akad, aki a zenekar egyik dalára vonult az oltár elé. Van, aki többszáz kilométert is képes utazni egy-egy koncertjükre, és sok embernek a dalaik jelentettek vigaszt a nehéz időkben. Van, aki csak egy sort idéz valamelyik számukból, de akadnak egész hosszú, emlékezős kommentek. Ettől persze a zenekarnak sem lesz könnyebb a nehéz döntés után, de mindez olyan, mintha ki-ki megölelné a búcsú előtt a zenészeket – és hát még jön a búcsúturné is, melynek állomásairól rövidesen bizonyára lesz pontos információ. Viszlát, és kösz a halakat! Intim Torna Illegál, ITI, búcsúturné

2018 májusában a megújult csapat Élni jöttünk címmel jelentette meg vadi stúdióalbumát. A zenekar tagjai Dorogi Péter - ének, gitár / Gálos Ádám - dob / Nádasdi János - ütőhangszerek, rap / Bikali Sándor - basszusgitár

  1. Őrület harrison ford teljes film
  2. A spb5123 falra szerelhet tv állvány hd